Traliukas Vilniuje skubiai suteiks techninę pagalba kelyje Vilniuje

Techninė pagalba kelyje Vilniuje ir Vilniaus rajone kiekvienam vairuotojui gali padėti lengvai ir greitai grįžti į kelią, jei netikėtai sugenda transporto priemonė. Būtent todėl šiuolaikinės draudimo bendrovės vairuotojams kartu siūlo įsigyti ir papildomą techninės pagalbos kelyje draudimą, užtikrinantį, kad nutikus nelaimei kelyje į pagalbą atskubės techninės pagalbos specialistai.

Kai nutikus nelaimei kelyje vairuotojas paskambina pasirinktai pagalbos kelyje tarnybai, ji iš karto išsiunčia arčiausiai vartotojo esantį ir jo individualią situaciją geriausiai atitinkantį paslaugų teikėją. O kadangi nei vienas transporto priemonės savininkas negali žinoti, kada jo automobilis susidurs su techniniais gedimais ir ar tai nenutiks kelyje, visuomet naudinga sužinoti, kas teikia techninę pagalbą kelyje Vilniuje ir Vilniaus rajone.

Kas sudaro techninės pagalbos kelyje paslaugas

Kai eksploatuodami savo transporto priemonę staiga atsidursite šalikelėje, nežinodami kaip  pajudėti iš vietos, techninė pagalba kelyje bus bene vienintele ir pačia veiksmingiausia priemone, padedančia greitai ir sklandžiai išspręsti atsiradusius sunkumus – nesvarbu, ar reikėtų smulkaus remonto, degalų, ar avarinio automobilio užvedimo.

  • Techninės pagalbos kelyje specialistai gali nuvilkti jūsų automobilį iki artimiausio autoserviso arba jūsų pasirinktų automobilių remonto dirbtuvių.
  • Jei transporto priemonė neužsiveda dėl išsikrovusio akumuliatoriaus, šių paslaugų teikėjai greitai įkraus jūsų akumuliatorių ir užves automobilį.
  • Kelyje netikėtai susidūrus su tokia problema, kaip nuleista automobilio padanga, traliukas vilniuje operatyviai pakeis nuleistą padangą į atsarginę.
  • Jei staiga užsikerta automobilio durelių spyna ir jūs nebegalite patekti į savo transporto priemonės vidų arba esate joje užrakintas, techninė pagalba gali padėti atrakinti automobilio dureles.
  • Pasibaigus degalams kelionės metu, tralas vilniuje gali padėti į nurodytą vietą pristatyti degalus ir jūsų transporto priemonei pakaks degalų nuvykti iki artimiausios degalinės.
  • Automobilio ištraukimo paslauga padeda automobiliui įklimpus ar įvažiavus į griovį, kai jis   negali pajudėti iš vietos.

Ar jums reikėtų užsisakyti techninės pagalbos kelyje paslaugas

Technine pagalba kelyje Vilniuje ir Vilniaus rajone prireikus naudinga pasinaudoti kiekvienam vairuotojui. Tačiau vairuotojams taip pat dažnai kyla klausimas, ar jiems verta užsisakyti techninės pagalbos kelyje paslaugas, kurios būtų įtrauktos į kitų paslaugų, pvz., automobilio draudimo, paketą. Pirmiausia tai priklauso nuo jūsų automobilio amžiaus, nuo to, kaip toli paprastai važiuojate ir ar vertinate didesnį patogumą.

Taigi, jei svarstote apie tokios paslaugos įtraukimą į bendrą jums siūlomų paslaugų planą, būtų naudinga įvardinti keletą atvejų, kuomet techninė pagalba kelyje gali tapti tikrai išmintingu pasirinkimu.

Transporto priemonės amžius: Jei vairuojate nebe naują transporto priemonę, su kiekvienu papildomu įveiktu kilometru didėja rizika, kad ji suges kelyje, todėl tokiais atvejais traliukas vilniuje gali labai praversti. Tačiau jei automobilį pirkote tiesiai iš automobilių salono ir jis yra sąlyginai naujas arba dar nesate pasiekę tam tikros ridos, labai tikėtina, kad dar galite pasinaudoti automobilio gamintojo siūloma nemokama technine pagalba kelyje.

Atstumas ir kelionė į darbą ir atgal: Kitas veiksnys, į kurį reikėtų atsižvelgti, yra atstumas, kurį paprastai nuvažiuojate į darbą ar atlikdami kitas kasdienes užduotis. Jei paprastai važinėjate nedidelėje teritorijoje, techninės pagalbos kelyje plano galite atsisakyti. Tačiau jei dažnai vykstate į tolimas vietoves, tuomet pravartu techninę pagalbą įtraukti į bendrą paslaugų planą ir visada žinoti, kad prireikus į jūsų nurodytą vietą greitai prisistatys šių paslaugų teikėjai.

Patogumas: Jei vertinate patogumą, jums gali būti naudinga į savo automobilio draudimo liudijimą įtraukti ir techninės pagalbos kelyje paslaugas. Tuomet susidūrus su sunkumais kelyje, jums nereikės aiškintis, kuris paslaugų teikėjas geriausiai atitinka jūsų poreikius. Tai gali būti ypač naudinga sugedus kelyje vėlų vakarą arba esant nepalankioms oro sąlygoms.

Išlaidos: Jei jūsų automobilis gana dažnai genda kelyje, techninės pagalbos paslaugų įtraukimas į bendrą paslaugų planą gali padėti išvengti didesnių išlaidų. Tačiau jei kelyje praleidžiate nedaug laiko, prireikus technine pagalba kelyje Vilniuje ir Vilniaus rajone galite pasinaudoti ir patys, susisiekę su pasirinktais šių paslaugų teikėjais.

Nemokama techninė pagalba kelyje: Jei jau turite galimybę naudotis nemokamomis techninės pagalbos kelyje paslaugomis, galite tai daryti kai tik jums prireikia. Kai kurie kredito kortelių teikėjai ir automobilių gamintojai savo klientams siūlo nemokamas techninės pagalbos kelyje paslaugas, tačiau atminkite, kad tokiais atvejais gali būti taikomi tam tikri apribojimai.

Dažni ir brangiai kainuojantys incidentai kelyje

Įvykiai kelyje yra labai dažnas reiškinys, ir net iš pirmo žvilgsnio paprasta problema kelyje gali priversti vairuotoją ilgam įstrigti ir ieškoti pagalbos. Nors dauguma incidentų iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti reti arba priešingai – labai nesudėtingi, jie gali pareikalauti gana didelių išlaidų, kelti pavojų vairuotojų saugumui ir atimti daug laiko.

Tai ypač aktualu transporto priemonių įmonėms, kurioms dėl veiklos pobūdžio kasdien tenka nuvažiuoti ne vieną šimtą kilometrų. Tokiais atvejais dažni incidentai kelyje gali kainuoti pernelyg daug, o rasti automobilių serviso specialistą, kuris gedimo atveju operatyviai atvyktų į atokią vietovę, gali būti sudėtinga, varginanti ir labai brangi paslauga. Dažnai tokiais atvejais įmonės personalas neturi papildomo laiko, kad įvykus incidentui kelyje greitai surastų reikiamą pagalbą. Vairuotojai, kurie susiduria su transporto priemonių gedimais kelyje, negali laikytis grafiko, o tai reiškia, kad prarandamas produktyvumas ir visa tai neigiamai atsiliepia galutinio kliento aptarnavimo kokybei.

Techninės pagalbos kelyje privalumai verslui

Naudodamasis techninės pagalbos kelyje paslauga verslas gali veiksmingai pagelbėti savo vairuotojams, kurie kelyje susiduria su netikėtais techniniais sunkumais – ir tam tereikia susisiekti su techninės pagalbos kelyje specialistais. Pasinaudojus šiomis paslaugomis, galima:

  • Užtikrinti vairuotojų saugumą kelyje 24 valandas per parą ir 7 dienas per savaitę;
  • Grąžinti vairuotojus į kelią nesugaišus pernelyg daug laiko;
  • Sutaupyti išlaidų, susijusių su transporto priemonių prastovomis ir įvairiais mokesčiais;
  • Jaustis saugiai, žinant, kad sugedus automobiliui ir prireikus pagalbos kelyje, visuomet bus galima ją gauti;
  • Išspręsti visų rūšių transporto priemonių techninius gedimus, įskaitant komercinius sunkvežimius, lengvuosius automobilius, mikroautobusus ir kt.

Verslas turėtų ieškoti sprendimų, kurie siūlo:

  • Greitą ir paprastą prieigą – tiek įmonių administratoriai, tiek vairuotojai gali greitai sužinoti techninės pagalbos kelyje paslaugų teikėjo kontaktinę informaciją ir susisiekti su šios srities specialistais.
  • Platų paslaugų spektrą – transporto priemonės nuvilkimas, akumuliatoriaus įkrovimas, degalų pristatymas, įklimpusio automobilio ištraukimas, padangų keitimas ir kt.
  • Galimybę naudotis paslaugomis visą parą, 7 dienas per savaitę – su  techninės priežiūros specialistu galima susisiekti bet kuriuo metu ir bet kurioje Vilniaus miesto ar Vilniaus rajono vietoje.

Techninė pagalba kelyje padeda išvengti daugybės rūpesčių

Nepaisant to, ar esate vienos transporto priemonės, kuria kasdien važiuojate į darbą, savininkas, ar turite įmonę, kurios kasdienė veikla yra neatsiejama nuo transporto priemonių, tralas Vilniuje ir Vilniaus rajone gali užtikrinti, kad susidūrus su techniniais nesklandumais kelyje jie bus pašalinti operatyviai, sklandžiai ir profesionaliai. Dėka šių paslaugų vairuotojams nebereikia ieškoti pagalbos kreipiantis į draugus, kolegas ar pažįstamus. Tereikia su savimi visada turėti techninės pagalbos kelyje paslaugų teikėjų kontaktus, kuriais pasinaudojus galima greitai susisiekti bet kuriuo paros metu.